Agilitypinne i Frövi

Husbilen packas då vet jag vad klockan är slagen.Tävling , tjoohooooo husse och jag har tävlat en del sen sist men nu äntligen hände det . Jag fick husse att köra samma bana som mej , då blev det den första agility pinnen i klass 1.
Det blev en 3:e plats av 67 starter referenstid 44 sek , min tid var strax över 30 sek , husse var så lycklig att han glömde  hundradelarna. Eftersom jag var så duktig så fick jag en ROSA (Bennaz färger) Hurtta sele den tror jag kommer att passa till mormor Gills rosa mysdress när vi väl träffas.

                              

Det bästa av allt var ju också att kinesbrorsan Romeo tog sin sista agilitypinne och blev uppflyttad till klass 2.

Kramisar från Simsim

Pumiträff på Fliken i Norberg

Before;
                
Lördag kl. 10. Efter introduktion och presentation fick vi gå på tipspromenad och svara på pumirelaterade frågor -  kul att träffa så många pumisar. Efter en timmes promenad var vi redo att ställa oss på trimbordet och bli klippta.  After;
              
Lena Johansson visade först hur det skulle gå till och sen gick hon och Emma Willblad runt och hjälpte till. Det måste ha gått bra för husse för vi kom 2;a i skojtävlingen "bästa klippta pumin".
            
Söndag; Pumirace, rallylydnad och trixträning - superkul och jobbigt för hjärnan.
En superkul hundhelg med fint väder, trevliga människor, roliga lekar, god mat, fint ställe och MÅNGA ROLIGA , SNÄLLA PUMISAR att leka med. Helt nöjd och slut återvänder vi hem på kvällen.

RSS 2.0