Träff med brorsan

Åter hemma i Grängesberg efter helgens bravader,livet återgår till vanliga rutiner.
Förutom det nya bordet som naturligtvis ska invigas,ojojoj och jag som ska visa upp mej på torsdag igen,hur ska detta gå.Husse känner sig ganska nöjd (men det var nog för att han kunde stå lite bekvämare än förut)
Ser fram mot agilitykursen på onsdagen,men det gör inte husse, för vi ska åka till Nora utställningen direkt efter kursen och han vet ju hur en Pumi ser ut efter några varv på banan.Hur som helst ringer fröken och talar om att det var inställt denna vecka,ni kan tro att husse blev nöjd.
Alltså vaknade en ganska ren och fin Pumi på Nora Brukshundklubbs parkering.Det har regnat hela natten och det såg inte ut som det skulle bli någon förändring.Men mitt i regnet kom solen i form av brorsan Xantoh kallad Balder
Han hade tagit med sin flock för att heja på mej,jättekul att ses och vi lovade varandra att det skulle ske lite oftare.
 Simsim                      Balder                
Eftersom jag var ensam Pumi anmäld ( Balder ångrade sej lite att han inte anmält sej) så blev det ett BIR.
Under tiden som vi väntade på att få gå i gruppen så skulle vi gå en promenad med Balder och hans flock.
Vi blev lössläppta och vet ni vad,både Balder och jag glömde totalt bort ordet promenad det är ju tråkigt så vi körde några pumirace istället.

  Simsim o Balder        
Efter en stunds torka i husbilsvärmen var det dags igen,in i ringen och springa runt igen.Denna runda slutade med BIG:2,Kritiken var också helt OK.


Väl hemma igen så blir det den sedvanliga fotgraferingen (man börjar bli van).


FUR Special

Har hamnat lite efter med rapporteringen,men nu kommer en del. 
Den 8-9 maj var det då dags att visa upp sej igen,så vi packade in hela flocken i husbilen för transport till Larv.
Det var en bit att åka,men vi kom fram i skaplig tid på fredagen iallafall.Fick sedan hjälpa husse att slå upp tältet vid ringen (blåsigt).SMHI hotade med regn under Lördagen.
Vaknar Lördag morgon,käkar fukost gör det jag ska.Sedan går vi till utställningsområdet,och vadan detta hur många Pumisar som helst rena himmelriket. Även mormor Gill är där.Så blir det dags att gå in i ringen för att visa sin bästa sida,men jösses vad det luktade gott från marken,man fick bara lov att nosa litegrann typ hela tiden. (Husse trodde nog att han fått en blodhund).Hur som helst fick trots det ett 1:a pris och en skaplig bedömning undantaget att domaren kallade mej för " Big bitch". Men "Bitchen" fick trots det gå med i Benna'z uppfödargrupp.
Sov sedan gott efter alla intryck under dagen.



Söndag morgon,vaknar gör oss iordning för ringen igen.Knallar bort till tältet,inte lika många Pumisar idag men behöver inte känna mej ensam.Dags för ringbesök igen,sköter mej mycket bättre nu tycker husse.
Får en bra bedömning ett 1:a pris och HP.(Husse nöjd)



När jag var färdig med att visa upp mej var det dags för lite shopping,(Matte var ju också med !!!!) det blev ett högt litet bord.Husse sa att det skulle jag stå på under klippning,o herre jesus nu ligger man väl risigt till.
Sen var det bara hemresan kvar och kan ni förstå det var lika långt hem.


Vad händer i veckorna??

Agilitykurs; 8 onsdagar framöver; Rapport hur jag sköter mig, kommer lite då och då
 Har fått många nya kompisar, en pudel, retriver, spets
Blivit duktig på slalom och däcket.          

                            

Tränar hemma på gården med mina kompisar också.

Ligger i hårdträning (låter värre än det är) inför premiärtävling i Agility på Ludvika brukshundsklubben den 20 Maj.

På måndag börjar motionsbingo på elljusspåret, 2,5 km. Hoppas att mattes kompis följer med så min kompis Nilla går med på bingon.

På tisdag ska vi, hela flocken åka till farbror veterinären i Upplandsväsby och röntga mina höfter.

På fredag kväll åker vi allihopa ned till Skara för att vara med på FUR specialen och den vanliga utställningen 8-9 Maj -which me luck...........................

                         Hur hamnade den här bilden här? 
                
Ja, ja jag erkänner - jag ligger i soffan och myser ibland , ja ja det kanske blir varje dag - jag erkänner.
ps. Jag får sova i sängen också - men det blir lite trångt med fyra hundar - men vad då då   ds.

RSS 2.0