Utställd igen

En vecka har gått sedan agilitytävlingen , så vi har hunnit med ett kurs tillfälle till , det går bara bättre och bättre.
Men nu kom fredag igen och husse börjar packa husbilen , när han var klar fick vi ta plats i bilen för vidare avfärd till Österbybruk där det skulle bli utställning under Lördagen. Matte jobbade så hon fick vara hemma , men vi hittade dit utan henne. Fredagskvällen gick till att bära alla grejor husse tycker att han behöver bort till ring nr.21,
sen blev det lite fredagsmys i husbilen. Lördagmorgon uppe med tuppen , andra hundar utanför har inte förstått att man ska sova och vara tyst så tidigt på morronen.Vi kommer bort till ringen i väldigt god tid , kommer fler och fler Pumisar. Även Gill och Cissi kommer med Maktez Maksi och Maktez Jhaniz , så vi fick trevligt sällskap iallafall , för vädret kan man inte kalla trevligt,men , men , men vad gör det när man lyckas charma domaren så hon gav mej ett CK och plac 2:a bästa tik. Snacka om mallig husse
Tack Cissi för att du putsade till mej så jag blev fin , husse och saxen är ju inte riktigt sams än.
Bennaz' Pp Phirosz var också där med sin matte , för honom gick det ännu bättre han blev BIM med CACIB.
ETT STORT GRATTIS till er. 

   Vilken tjusig rosett eller hur (och kolla den lilla avundsjuka kinesen bakom hi hi). 

Nöjda med dagen åker vi från Österbybruk till DalaFloda där vi ska möta matte för nu det agility som gäller på Söndagen. Hinner med lite kvällsträning före läggdags (har börjat hoppa över hindren).
Den lilla avundssjuka kinesen fick faktiskt en rosett under dagen hon också , men inte lika stor.















Första inoff. agility

Agilitykursen har pågått ett tag nu , så husse tyckte att det var dags att prova på allvar. Det blev premiärtävling på hemmaplan , en inofficiell kvällstävling. Jag tycker att jag skött mej bra på kursen förutom att det är lättare att springa under hoppbommen ( de är ju så höga när man är en Large hund ). Men,men när vi kommer dit så har dom typ ställt ut hinder över hela planen ojojoj. Så många har jag inte sett samtidigt någon gång , men husse sa att vi bara skulle ha roligt och ta så många som möjligt.Det var skönt att höra , så jag blev lite mindre nervös. Två agilitylopp och två hopplopp skulle det bli.
För säkerhets skull får jag sitta kvar vid starten,husse är inte så snabb så han brukar få ett försprång. Men vad hjälper det,när han säger okej så är jag både ifatt och förbi i ett nafs ,sen måste jag ju vända mej om och se vart han tog vägen. Hursom helst fick iallafall domaren ett gympapass , han viftade med händerna nästan hela tiden ända tills han la dom ikors på bröstet så trött blev han. Resultatet tills sist blev alltså diskad , diskad , diskad men hör och häpna jag har det på film (kunde ha setts här om husse varit lite mer datamänniska) sista loppet blir jag femma med bara några fel. Husse blev så glad och stolt över mej. Nu är det bara mera träning som gäller tills nästa tävling.


RSS 2.0